صنايع‌دستي کشور در بخش صادرات يک امتياز بزرگ گرفت

به گزارش ميراث آريا(chtn)حسين هاتفي فارمد معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي کشور در جمع‌بندي دومين همايش معاونان هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي کشور بر ارتباط مناسب و موثر اين معاونان با بخش‌هاي سازمان‌هاي ميراث فرهنگي استان‌ها و ستاد مرکزي تاکيد کرد.

معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي کشور ادامه داد: اولويت اولي که در پيشروي معاونان صنايع‌دستي استان‌ها براي پيشبرد اهداف و برنامه‌هايشان وجود دارد به ارتباط صحيح و منطقي آنها با ساير بخش‌هاي ميراث فرهنگي استانشان مربوط مي‌شود.

وي با اشاره به اينکه در ادامه فعاليت‌ها و اولويت بندي‌هايي که معاونت هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي براي استان‌ها در نظر دارد اين است که NGOهاي صنايع‌دستي استان‌ خود را شناسايي کنند، اظهار داشت: با شناسايي اين مراکز به طور ختم در نشستي چون نشست شوراي جهاني صنايع‌دستي wcc در سال آينده شاهد حضور موفق اين افراد در اين نشست خواهيم بود.

معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي کشور تصريح کرد: پيشرفت بسياري از کشورهايي که امروز در عرصه جهاني صنايع‌دستي حرفي براي گفتن دارند، مديون فعاليت موفق NGO هاي صنايع‌دستي و ورود آنها به بازارهاي جهاني است.

هاتفي با بيان اينکه اين کشورها سرمايه‌گذاري مکاني را در بخش صنايع‌دستي خود کرده‌اند، گفت: اختصاص فضاهاي قابل توجه به فروش و عرضه صنايع‌دستي نشان از اين سرمايه‌گذاري عظيم است.

وي در ادامه اظهار داشت: اين وظيفه معاونان صنايع‌دستي به عنوان مسئول صنايع‌دستي استان‌ها است که با پيگيري‌هاي مستمر در سطح استان‌هاي خود بسياري از مشکلات موجود در اين بخش را حل کنند.

معاونان هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي کشور همچنين در خصوص ايجاد بازار فروش مناسب براي توليدات صنايع‌دستي و استفاده از فرصت‌ها براي ايجاد فروش ايده‌آل بيان داشت: تمام استان‌ها بايد در نوروز سال آينده نسبت به ايجاد بازارچه فروش صنايع‌دستي اقدام کنند.

حسين هاتفي فارمد يادآور شد: بازار مناسب براي اين توليدات جايي معنا مي‌يابد که در نوروز شاهد بيش از 60 ميليون سفر هستيم.

وي همچنين به موفقيت صنعتگران صنايع‌دستي در بحث فروش خارجي اشاره کرد و گفت: امسال براي نخستين بار در کنار تمامي صادرکنندگان برتر کشور، يک صادرکننده صنايع دستي قرار گرفت و اين به معناي يک امتياز بزرگ در بخش صنايع دستي کشور است.

معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي کشورمان خاطرنشان کرد: همچنين موفقيت کشورمان در بخش داوري‌هاي مهر اصالت نشان از برتري ما در توليد صنايع‌دستي کشور است که البته درست است که دريافت اين تعداد از نشان اصالت قابل توجه است اما پتانسيل ما براي دريافت اين نشان بيش از اين ميزان است.

هاتفي فارمد يادآور شد: ما اميدواريم در دو سال آينده شاهد دريافت حداقل 100 نشان يونسکو براي توليدات صنايع‌دستي باشيم./111

انتهای پیام/

کد خبر 1387090634